Tuesday, June 19, 2018

Hoe Beauty Vlogger acne in een oogopslag elimineert: draag een groene oogschaduw

http://lsyindonesia.com/tag/manfaat-obat-herbal-ling-shen-yao/

Hoe Beauty Vlogger acne in een oogopslag elimineert: draag een groene oogschaduw

 

Deze vrouw wordt altijd geprezen op Instagram en haar YouTube-kanaal, omdat haar gezicht er altijd perfect uitziet. Maar blijkbaar is zijn gladde gezicht slechts een make-uptechniek. In zijn Instagram-post toont de schoonheidsvlogger zijn echte gezicht zonder make-up. In feite heeft een vrouw met de naam Edith Mair acne-gevoelige huid. Edith onthult een onberispelijke make-up om van haar acne af te komen. Hij gebruikt een groene oogschaduw in het gebied rond zijn pukkel. Wat het donkere gebied onder de ogen betreft, bedekte de 22-jarige vrouw het met een oranje oogschaduw.

 

Vervolgens overschrijft hij het met een concealer onder zijn ogen en begint vervolgens de foundation over zijn hele gezicht te bekladden. Nadat de make-up geëgaliseerd is met een Beauty Blender-spons, wordt Ediths gezicht meteen onberispelijk. Jeetje! Make-up heeft een magische kracht, becommentarieerd op Instagram Edith. Het resultaat is heel mooi, prijs andere netizens. Daarna perfectioneerde Edith haar make-up met contouren, wimpers, markeerstift en lippenstift. De hele make-up ziet er perfect uit. Zijn gezicht, dat duidelijk pimply zichtbaar was, wordt nu vervangen door een vlotte blik.

 

Toch wordt deze Edith-achtige make-up door ons niet aanbevolen. De reden, oogschaduw is niet precies dipulaskan in het gezicht, vooral op het gebied van acne, omdat het in toenemende mate irritatie kan veroorzaken. In plaats daarvan kunt u een groene concealer gebruiken waarmee het product geschikt is voor het gezicht. Dus ook met de oranje oogschaduw beklad onder de ogen, raden we het niet aan. (sra / sra)

 

No comments:

Post a Comment